17 de febr. 2009

Bon partit, però segueix la mala ratxa!

Partit on el Vinyols es presentava amb 7 jugadors i sense porter

El partit va començar perfecte amb un Vinyols tancat al darrera i a sortir ràpid, al minut 6 Albert feia un gran gol de falta indirecta per l'esquadra. El Pradell empatava ràpid i amb l'un a un Joan va passa la pilota a Ivan i amb una gran jugada personal va fer el passe al segon pal perqué Ceci culmines el 1-2 a 4 minuts del descans.
Al final de la primera part el Pradell empatava davan una defensa mol fluixa.

La segona part el Vinyols va sortir a per totes i als contratacs es trobaba amb un inspiradíssim porte xuts i xuts, peró no i va haver manera.
El Pradell va marca el 3-2 a falta de 13 minuts i el Vinyols empatava a 3 amb un gol de Giro quan qedava poc pel final. El partit estava igualat i cualsevol podia guanyar, el Vinyols això si amb més opcions. Els del Falset amb un gol de sort marcaven el 4-3 definitiu a falta de 5 minuts el Vinyols va treure el portte jugador i només xutava i xutava, el porte parava algunes amb sort peró així va quedar el marcador.

Bon partit del Vinyols peró segueix la mala ratxa.